Populært julegavetips til unge familiemedlemmer!

Overskriften lyger noe. Dette julegavetipset kommer til å bli mottatt med tomme blikk og skuldertrekk. Noen vil kunne oppleve skuffelse, andre vil le hysterisk og noen vil nok ty til tårer. Innen nyttår er det sannsynlig at de verste traumene har roet seg og nå er har nok barnet glemt hele gaven. Det er nå populariteten din kommer til å starte sin ferd mot stjernene. Om 40 til 60 år kommer du nemlig til å bli skikkelig populær. Du spør deg kanskje om du vil merke dette på kroppen? Absolutt, ifølge den østlandsbaserte pensjonsgutten kommer du nemlig til å leve skikkelig lenge.

Vi tar utgangspunkt i en julegave som består av 400 kroner i et bredt internasjonalt indeksfond. De fleste store tilbydere har slike.

Etter 40 år har de 400 kronene med en antatt gjennomsnittlig avkastning på 7,5 % blitt den nette sum av 7217 kroner, men det er nå magien virkelig starter. Rentes rente effekten tar virkelig av og etter nye tyve år og ved det som sannsynligvis vil være oppstarten av niesen eller nevøens pensjonstid vil beløpet ha utviklet seg til hele 32959 kroner. Et meget fint bidrag til pensjonsalderen og du kan bare forestille deg denne utviklingen dersom du gir slike gaver neste jul også.

(Pensjonsguttene kan ikke garantere 7,5 % årlig avkastning, men basert på historisk utvikling av de brede verdensindeksene er dette innenfor. Vi dekker ikke eventuelle tap, men krever heller ikke betalt for eventuell avkastning ut over 7,5%. Verdt å nevne at inflasjonen spiser av pengeverdien over en slik periode. Smarte pengers kalkulatorer er gode for beregning av pengeverdi.)

Startbeløpets økning

 

Pensjonsguttene anbefaler derfor at dine nieser, nevøer eller barn får en fondsgave i årets julestrømpe. Dette er en fin måte å gi et bidrag til barnets pensjonssparing i ung alder. Det er bare å glede seg til pensjonsguttenes forslag til dåp, konfirmasjon og bursdagsgaver blir lansert. Vi fnyser av gaver med umiddelbart popularitetspotensiale!

 

God jul og vel spart!

En kommentar om “Populært julegavetips til unge familiemedlemmer!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s