Gratis oppskrift for billigere boliglån!

Hvorfor en krokodille som bloggbilde spør du? Det er rett og slett fordi late bankkunder finansierer rådyre krokodilleskinnssko i banksektoren. Spar penger, redd en krokodille og følg pensjonsguttenes oppskrift under.

Norges største bank DNB hadde i andre kvartal 2019 ikke mindre enn 9581 millioner kroner i renteinntekter. Av disse milliardene produseres det et meget pent utbytte til bankens aksjonærer og den finansierer også høye lederlønninger og bonuser. Dette gjelder naturligvis også alle de andre bankene i norsk finanssektor. De går så det griner!

Så hvem er det egentlig som sørger for at bankene går med disse kraftige overskuddene? Det er naturligvis kundene. Og særlig de passive kundene som sjeldent kontakter banken sin angående rentekostnader. Rente er prisen man betaler for å låne penger. Denne kan man nesten alltid prute på. Vi har derfor laget en enkel mal du kan copy paste inn i en mail og sende til din bankkontakt. Denne kan du med fordel også sende til din forsikringsleverandør. Dersom dette ikke skulle bære frukter legger vi ved en liten liste med andre tips for å forbedre renten din!

Hei kjære bankmann\ bankkvinne,

Jeg har gjennomgått huslån og forsikringer. Jeg ser at renten\ forsikringspremiene jeg har hos dere ikke er markedsledende og lurer i den anledning på om dere kan tilby meg en lavere rente\ premie.

Jeg har ikke lyst å lete etter andre banker\ forsikringsleverandører på nåværende tidspunkt, men det er godt mulig jeg må ta en titt dersom vilkårene ikke forbedres.

Mvh

Pensjonsgutt\ pensjonsjente

Bullion.png

Dersom dette ikke gir resultater kan du gjøre følgende. Ingen av alternativene er spesielt tidkrevende.

  1. Undersøk om du har medlemskap som gir gode betingelser for huslån og forsikring. Akademikerne, sykepleiere etc. har ofte gode avtaler.
  2. Les smarte pengers guide til boliglån. Her finner du kalkulatorer og annen nyttig informasjon som kan hjelpe deg til en billigere rente!
  3. Be andre banker om tilbud på ditt boliglån.

Lykke til!

En kommentar om “Gratis oppskrift for billigere boliglån!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s