Utnytter du dine medlemskap?

De fleste av oss er medlemmer i en eller annen forening eller klubb. Det kan være fagforening, boligbyggelag eller lignende. Disse medlemskapene kan medfølge gullkantede ordninger som gir deg tilgang til bankenes beste utlånsrenter (i tillegg til rabatter på alt fra byggevarer til ferieturer).

Kan raskt nevne at Gjensidige tilbyr YSmedlemmer rente fra 2.09 %. Akademikerne som organiserer leger, tannleger, veterinærer, ingeniører og flere tilbyr via Danske bank renter ned mot 2.17 %. Dette er bare to eksempler. Undersøk hvilke medlemskap du har og se om disse kan gi privatøkonomien din en boost.

Vi anbefaler også dette innlegget fra tidligere i sommer som  gir en enkel innføring i hvordan du kan true banken din til bedre rente. Du bør ikke bekymre deg for om banken tjener for lite penger, det er neppe et problem. Sparer du tusenvis av kroner kan du jo spare litt ekstra i IPSen din;-)

Ta tak!

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s