Sbank kutter fondskostnader – Gode nyheter!

Som ivrige pensparere sikkert har fått med seg har nå Sbanken kuttet returprovisjonen på fondene de tilbyr på sin plattform. Dette innebærer kraftig kutt i dine kostnader. Særlig på aktivt forvaltede fond.

Hva er returprovisjon spør du kanskje? Returprovisjon er de ulike tilbydernes betaling fra fondsforvalter for å tilby deres fond. Dette går direkte utover Sbanks inntjening og er meget kundevennlig. Andre tilbydere som Nordnet melder at de ikke sitter stille i båten. Vi kan med andre ord forvente oss en krig som betyr sparte kostnader for oss som kunder.

Det er verdt å merke seg at returprovisjon har størst betydning for aktivt forvaltede fond. Et av norges mest populære fond DNB Teknologi får nå kuttet utgiftene med 0, 45 %. Selvom det høres beskjedent ut er det enormt. Kostnaden din reduseres med 1/3. Vi snakker black fridaysalg!

Så hva skal du gjøre? Du bør følge nøye med på hva din fondstilbyder gjør den nærmeste tiden. Hvis de ikke gjør lignende tiltak må man revurdere sin utvalgte spareplattform.fake-4319002_1920

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s