Blir du flådd på ferie?!

Dette er kanskje litt på siden av tradisjonell sparing, men når vi kommer over produkter som kan spare deg for kjipe ekstrautgifter er det på sin plass å tipse vår kjære lesere.

Valutatransaksjoner er en av de områdene der banker og kredittkortselskaper tar seg aller best betalt. Grunnen til dette er at den vanlige forbruker i veldig liten grad klarer å se hvilken valutakurs og gebyrer som trekkes når du gjør overføringer eller betalinger i utenlandsk valuta. Kostnadene her kan bli overraskende store når du for eksempel er ute på reise. Kostnaden kan fort bli godt over 2 % per transaksjon. Dette er til å rive seg i håret over, men noe folk flest ikke tenker over. Ta en titt på veklsingskursene neste gang du er på Gardermoen. Du blir flådd. Levende.

Revolut har kommet som en helt ny leverandør på dette markedet. De er en aktør som håndterer dette for deg på en betydelig billigere måte for deg som forbruker. De har siden 2015 fått over 700 millioner kunder globalt. De tilbyr flere produkter, men det viktigste for den vanlige forbruker er en konto og kredittkort som gjør det mulig for deg å utføre betalinger i utlandet til beste markedspris (interbank-vekslingspris). Interbank-vekslingskursen er den dynamiske kursen som banker bruker til å bytte valutaer seg imellom. Det er en sanntidskurs, og derfor vil den konstant endre seg i appen vår og på nettstedet. Best av alt er det superenkelt å bli kunde og det koster deg i utgangspunktet ingenting. Det er bare å laste ned Revolut-appen og sette inn et minimumsbeløp på 100 kroner. Du kan velge å ha et fysisk kredittkort eller du kan lage et virtuelt kort. Legg til Revolut-kortet ditt i Apple Pay, så kan du raskt og sikkert betale med iPhone eller Apple Watch. Glem utfylling av kortnummer og det å måtte lagre kortopplysninger på nettet. Du betale i apper og på nettsteder ved å bruke Revolut med Apple Pay.

Merk at pensjonsguttene ikke har forsøkt produktet enda, men vi gleder oss til neste utenlandsreise!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s