Oslo børs har kastet godt av seg, har du tjent på det?

150 % siden 2010!

Årsaken er at det alltid er en grunn til å selge. Dårlige nyheter i finansmarkedene treffer deg med forsterket kraft, mens gode nyheter går stille i bakgrunnen. Spesielt hvis du leser avisene med jevne mellomrom. Holberg har laget en fin oversikt over gode grunner til å selge de siste 35 år. Alle disse hendelsenene og flere til skaper store overskrifter.

Omis siste

På den annen side skaper ikke gode nyheter like stort engasjement. Gradvise forbedringer er ikke en kioskvelter! For å sitere Bill Gates: “Headlines, in a way, are what mislead you, because bad news is a headline, and gradual improvements is not».

Vi gjentar vårt tips. Det beste er å spare jevnlig i indeksfond og la det stå i ro. Ikke forsøk å time markedet. Husk at du skal ha rett på vei ut av markedet og du skal ha rett på inn i markedet.

Vår strategi er lett å følge, men det er sannelig ikke enkelt når du blir bombardert med forsider som oppfordrer deg til å selge. 2019 har vært et fantastisk år i aksjemarkedene. Det kan være greit å minne seg på strategien nå som tidene har vært gode.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s