Om oss

Placeholder Image

Vi er to karer i begynnelsen av 30-årene med en unaturlig interesse for pensjon. Thomas er utdannet siviløkonom ved NHH mens Jørgen er jurist skolert ved UIB. Vår felles interesse for pensjon har medført at vårt samvær aldri har pinlige pauser. Man kan alltid trekke frem pensjonspoeng, IPS, Aksjesparekonto og andre temaer med høy underholdningsverdi når samtalen butter.

Vi innser at temaet pensjon ikke er noe som fenger alle. Det er likevel veldig hensiktsmessig å tenke på dette allerede i relativt ung alder. Ytelsespensjon er en saga blott og man er i dag i mye større grad ansvarlig for hva en har å rutte med når en forlater arbeidslivet.

Vårt mål er derfor å bidra med informative innlegg som forhåpentligvis bevisstgjør og stimulerer leserne til å starte sin sparing allerede nå. Vi håper at de aller fleste aldersgrupper vil plukke opp nyttig informasjon her hos oss.

En liten disclaimer til slutt. Våres pensjonsinteresse er i hovedsak hobbybasert. Ta derfor ikke hint og vink fra oss uten en klype salt. Innspill på mail og i diskusjonsfelt tar vi i mot med glede.